Η καλύτερη φοιτητική ζωή

Το Πανεπιστήμιο των Ιωαννίνων είναι από τα πιο ελκυστικά ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ελλάδας, γιατί το επίπεδο των σπουδών είναι υψηλής ποιότητας και γιατί, απλά, είναι ευχάριστο να σπουδάζεις στα Ιωάννινα! Η πόλη είναι αρκετά μεγάλη για να προσφέρει πλούσιες επιλογές και αρκετά μικρή για να γίνει σπίτι σου. Οι αποστάσεις είναι πολύ μικρές, οι παρέες εύκολες και γεμάτες ζωντάνια, η διασκέδαση προσιτή και τόσο ποικίλη, τα στέκια αλλάζουν κάθε λίγους μήνες...

Η καλύτερη φοιτητική ζωή

Δεν είναι, λοιπόν, να απορεί κάποιος γιατί τα Ιωάννινα προηγούνται και στις προτιμήσεις των ξένων φοιτητών. Καθώς περιδιαβαίνεις στα πετρόκτιστα σοκάκια, πιάνει το αυτί σου συχνά συζητήσεις σε πολλές διαφορετικές γλώσσες.

Στα Ιωάννινα, η φύση συνδυάζεται με την ιστορία, τη ζωντάνια και τη διασκέδαση. Αν προσθέσουμε σε αυτά και τις ακτές, μόνο λίγα χιλιόμετρα παρακάτω, το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.

Οι περισσότεροι φοιτητές ζούνε σε σχετικά φθηνά διαμερίσματα, τα οποία τα μοιράζονται με άλλους φοιτητές, ή σε φοιτητικές εστίες. Υπάρχουν σε όλη την πόλη, φθηνά καφέ, μπαρ, νυχτερινά κέντρα, τα περισσότερα από τα οποία είναι ανοιχτά μέχρι το ξημέρωμα. Υπάρχουν πολλά αξιόλογα μέρη να φας, ανάλογα με τις προτιμήσεις.

Το Πανεπιστήμιο των Ιωαννίνων είναι ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια της Ελλάδας και προσφέρει αρκετές ευκαιρίες ακαδημαϊκής έρευνας.

Δείτε επίσης

Λαϊκή παράδοση - πανηγύρια & γιορτές

Λαϊκή παράδοση - πανηγύρια & γιορτές

To Rock στα Ιωάννινα

To Rock στα Ιωάννινα

Μουσική και χορός

Μουσική και χορός

Νυχτερινή ζωή

Νυχτερινή ζωή