Ψηφιακή έκθεση Φωτογραφίας από το διαγωνισμό «Ο άνθρωπος και το περιβάλλον του»

Συμμετοχική Δράση | 07 - 05 - 2021

Ψηφιακή έκθεση Φωτογραφίας από το διαγωνισμό «Ο άνθρωπος και το περιβάλλον του»

Οι 30 καλύτερες φωτογραφίες που αναδείχτηκαν από το διαγωνισμό με τίτλο «Ο άνθρωπος και το περιβάλλον του», από την 1η Οκτωβρίου ως τις 20 Δεκεμβρίου 2020, προβάλλονται, λόγω της πανδημίας, διαδικτυακά -μέσω της προβολής slideshow- και, όταν το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες, θα πραγματοποιηθεί και σε φυσικό εκθεσιακό χώρο του δήμου Ιωαννιτών.

Στο διαγωνισμό φωτογραφίας που οργάνωσε το Γραφείο τουριστικής προβολής του δήμου, με σκοπό τη συμμετοχή του κοινού στην ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της πόλης μας, πήραν μέρος 81 συμμετέχοντες και το υλικό των 243 φωτογραφιών που παρουσιάστηκε, αξιολογήθηκε από τριμελή κριτική επιτροπή.

Το 1ο βραβείο έλαβε, ο Στράτος Γκότζιος, το 2ο ο Θεόδωρος Παπατρέχας και το 3ο η Ζωή Χήτου. Αντιστοίχως, τους επαίνους έλαβαν, η Ευτυχία Τρομπούκη, ο Απόστολος Νούτσος και ο Ιωάννης Σταμάτης.

Οι επιπρόσθετες 24 φωτογραφίες ανήκουν, σύμφωνα με τα στοιχεία που κατατέθηκαν, στους: Μιχαήλ Βακάρο, Θύμιο Μάντζιο, Ιωάννη Μπενέκο, Γεωργία Σκοπούλη, Θεόδωρο Τσιάτση,  Άγγελο Μητσόπουλο, Φώτη Σάρρα, Γιώτα Σιώμου, Νίκη Ράτσικα, Γεώργιο Λούπα, billpappa, Κατερίνα Ελευθεριάδου, Χρόνη Πέγκα, Δημήτρη Ζωγράφο, Ιωάννη Συρμακέση, Γεώργιο Αγγέλη, Πανταζή Τουφίδη, Ναυτικό Όμιλο, Κωνσταντίνο Μαντζιαρόπουλο, Βασίλη Πατερούση, Αντώνη Βαράκα, Γεώργιο Γαράφα, Δημήτρη Τσιάλο και Αλέξανδρο Καραπάνο.