Απευθείας αεροπορικές πτήσεις Τελ Αβίβ-Ιωάννινα από τον Μάϊο

Τελευταία Νέα | 27 - 10 - 2022

Απευθείας αεροπορικές πτήσεις Τελ Αβίβ-Ιωάννινα από τον Μάϊο

Το ευχάριστο νέο για την πρωτεύουσα της Ηπείρου αλλά και την ευρύτερη περιοχή ανακοινώθηκε κατά τη συνάντηση που είχαν στις 24 Οκτωβρίου διευθυντικά στελέχη της αεροπορικής εταιρείας AEGEAN με το δήμαρχο Ιωαννιτών  Μωυσή Ελισάφ και τον περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη.

Το νέο δρομολόγιο, θα εκτελείται κάθε Τετάρτη και Σάββατο, με ένα από τα νέα αεροσκάφη Α320neo της AEGEAN. Οι  πρώτες πτήσεις θα ξεκινήσουν στις αρχές Μαΐου του 2023, ενώ προβλέπεται να διαρκούν έως και το τέλος της θερινής περιόδου, τον Οκτώβριο.

Ο Μωυσής Ελισάφ διαβεβαίωσε πως ο δήμος θα κάνει «το καλύτερο δυνατό» για να στηρίξει το εγχείρημα, γνωστοποιώντας ότι άμεσα θα προωθήσει ψηφιακή καμπάνια προβολής της περιοχής στο Ισραήλ και θα δημιουργηθεί ιστοσελίδα αποκλειστικά για τους Ισραηλινούς, ενώ ο ίδιος θα συμμετάσχει σε διεθνές συνέδριο με παράγοντες της Αυτοδιοίκησης από όλο τον κόσμο, όπου θα παρουσιάσει τον τουριστικό προορισμό «Ιωάννινα».

Το νέο δρομολόγιο θα εκτελείται ως εξής:

  Αναχώρηση από Ιωάννινα  Άφιξη στο Τελ Αβίβ
Τετάρτη  22:40 01:00 Τοπική Ώρα
Σάββατο  22:40 01:00 Τοπική Ώρα
  Αναχώρηση από Τελ Αβίβ Άφιξη στα Ιωάννινα
Τετάρτη  19:40 Τοπική Ώρα  22:00
Σάββατο  19:40 Τοπική Ώρα  22:00

Σημειώνεται ότι, η AEGEAN δραστηριοποιείται για περισσότερα από 20 χρόνια στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων και πραγματοποιεί καθημερινά δύο δρομολόγια από και προς Αθήνα, διασυνδέοντας τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες της πόλης και της ευρύτερης περιοχής με ένα δίκτυο περισσότερων από 150 προορισμών σε 44 χώρες καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου. 

Στη συνάντηση εργασίας που έγινε στο αεροδρόμιο, συμμετείχαν, ο αερολιμενάρχης Βασίλης Μητσιμάρης και εκ μέρους της AEGEAN, η διευθύντρια εταιρικών υποθέσεων Μαρίνα Σπυριδάκη, ο διευθυντής πωλήσεων Ελλάδας, Κύπρου και Βαλκανίων Στέφανος Σαδόπουλος, η διευθύντρια πωλήσεων Βορείου Ελλάδας και Βαλκανίων Ειρήνη Σιδηροπούλου και η διευθύντρια σταθμού της AEGEAN στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων Δήμητρα Γκούρα. Επίσης, πήραν μέρος, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Γιώργος Λώλης και ο σύμβουλος του δημάρχου για θέματα τουρισμού Σπύρος Πέγκας.

Διαβάστε επίσης

Συνάντηση με το δήμαρχο Αυλώνας για τον Τουρισμό και τον Πολιτισμό

Συνάντηση με το δήμαρχο Αυλώνας για τ...

Ιωάννινα και Schwerte συνεργάζονται πιό στενά με πρώτο στόχο τη διασύνδεση του «Β. Πύρρος» με την Γερμανία

Ιωάννινα και Schwerte συνεργάζονται π...

Τα Γιάννενα γίνονται σκηνικό για ταινία Bollywood-Ανοίγουν δρόμοι για τουριστική προβολή στην Ινδία

Τα Γιάννενα γίνονται σκηνικό για ταιν...

Συνενωση δυναμεων για την τουριστικη και οικονομικη αναπτυξη των Ιωαννινων

Συνενωση δυναμεων για την τουριστικη ...