Παρουσίαση του προορισμού «Ιωάννινα» στους Κύπριους ταξιδιώτες

Τελευταία Νέα | 05 - 05 - 2022

Παρουσίαση του προορισμού «Ιωάννινα» στους Κύπριους ταξιδιώτες

Στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση «ΤΑΞΙΔΙ 2022», που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία συμμετείχε ο Δήμος Ιωαννιτών, ως φιλοξενούμενος στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου, συνεκθέτη του ΕΟΤ.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με φορείς του Τουρισμού και του Πολιτισμού, εκπροσώπους της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας, τουριστικούς πράκτορες και άλλους παράγοντες της Κύπρου. Μεταξύ άλλων, υπήρξαν επαφές με τον executive chairman του Οργανισμού Top Kinisis, Άκη Κελεπέση και τη vice president, Έλενα Τάνου, το διευθυντή του ΕΟΤ Κύπρου, Πέτρο Σαγάνα, τη chief commercial officer της Cyprus Airways, Madonna Hoyek, καθώς και με τον chief executive officer της Tus Airways, Michael Weinstein.

Η επισκεψιμότητα στο περίπτερο και το έκδηλο ενδιαφέρον για τον τουριστικό προορισμό «Ιωάννινα» ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Ανάμεσα σε άλλους, το επισκέφτηκαν, ο υφυπουργός Τουρισμού της Κύπρου Σάββας Περδίος, ο Έλληνας πρέσβης στην Κύπρο Ιωάννης Παπαμελετίου και ο Επίσκοπος Μεσαορίας, Γρηγόριος.

Επικεφαλής της αντιπροσωπείας του Δήμου Ιωαννιτών ήταν ο αντιδήμαρχος Τουρισμού, Γεώργιος Λώλης και από το Τμήμα Τουρισμού συμμετείχαν, η προϊσταμένη Ελένη Μπασογιάννη και το στέλεχος Αιμίλιος Νέος.

Η εκπροσώπηση του δήμου στην έκθεση αποτελεί συνέχεια της παρουσίασης του τουριστικού προϊόντος της πόλης των Ιωαννίνων τον Νοέμβριο του 2021 στη Μεγαλόνησο, στο πλαίσιο της «Διπλωματίας πόλεων», αλλά και της φιλοξενίας δημοσιογράφων από την Κύπρο στα Γιάννενα που ακολούθησε τον περασμένο Απρίλιο.

Ο αντιδήμαρχος Γιώργος Λώλης εξήρε την άψογη συνεργασία με τους εκπροσώπους της Περιφέρειας Ηπείρου, το θεματικό αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού και Απασχόλησης Χάρη Λαζάνη, τον υπεύθυνο οργάνωσης και λειτουργίας του περιπτέρου, περιφερειακό σύμβουλο, Ηλία Γκαρτζονίκα και τον Κώστα Χριστοδούλου από τη Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού.

 

Διαβάστε επίσης

Επιτυχημένη η συμμετοχή του δήμου Ιωαννιτών στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Τravel Expo» στην Κύπρο

Επιτυχημένη η συμμετοχή του δήμου Ιωα...

Πιο στενή συνεργασία Ιωαννίνων-Λεμεσού στον Τουρισμό και για αεροπορική σύνδεση με Λάρνακα

Πιο στενή συνεργασία Ιωαννίνων-Λεμεσο...

Συνάντηση του δημάρχου Ιωαννιτών με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και την Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων

Συνάντηση του δημάρχου Ιωαννιτών με τ...

Τουρισμός και Πολιτισμός στο επίκεντρο της συνάντησης του δημάρχου Ιωαννιτών με τον Γιώργο Βέρμπη

Τουρισμός και Πολιτισμός στο επίκεντρ...