Στη «βιτρίνα» της έκθεσης «Philoxenia» η πόλη των Ιωαννίνων

Τελευταία Νέα | 16 - 11 - 2023

Στη «βιτρίνα» της έκθεσης «Philoxenia» η πόλη των Ιωαννίνων

Το «παρών» στην 38η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Philoxenia», που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, έδωσε και φέτος ο δήμος Ιωαννιτών.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών της, τα στελέχη του δήμου παρουσίασαν  τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τουριστικού προϊόντος της πόλης των Ιωαννίνων, με έμφαση στην ανάδειξη της περιοχής ως ελκυστικού προορισμού 365 ημερών, για κάθε προτίμηση και ηλικία. Ως Μητροπολιτικού πόλου αναψυχής, με ποικίλες δυνατότητες εναλλακτικών δραστηριοτήτων και εμπειριών (πολιτιστικές, αθλητικές, διασκέδασης και επαφής με τη φύση). 

Παράγοντες που δραστηριοποιούνται στην εγχώρια και τη διεθνή τουριστική αγορά, είχαν την ευκαιρία να αποκομίσουν μία ολοκληρωμένη εικόνα για την πόλη των θρύλων και της νεανικής φρεσκάδας. Για τα αξιοθέατα, την πολυπολιτισμική ταυτότητα, τη γαστρονομία, τη σημερινή φυσιογνωμία και τις σύγχρονες υποδομές της.

Επίσης, το περίπτερο του δήμου επισκέφθηκαν, μεταξύ άλλων, η υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη, η πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού Άντζελα Γκερέκου και η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου.

Ο δήμος, που φιλοξενήθηκε στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου, εκπροσωπήθηκε στην έκθεση από την προϊσταμένη του Τμήματος Τουρισμού Ελένη Μπασογιάννη και τον Αιμίλιο Νέο.

Διαβάστε επίσης

Επιτυχημένη η συμμετοχή του δήμου Ιωαννιτών στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Τravel Expo» στην Κύπρο

Επιτυχημένη η συμμετοχή του δήμου Ιωα...

Πιο στενή συνεργασία Ιωαννίνων-Λεμεσού στον Τουρισμό και για αεροπορική σύνδεση με Λάρνακα

Πιο στενή συνεργασία Ιωαννίνων-Λεμεσο...

Συνάντηση του δημάρχου Ιωαννιτών με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και την Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων

Συνάντηση του δημάρχου Ιωαννιτών με τ...

Τουρισμός και Πολιτισμός στο επίκεντρο της συνάντησης του δημάρχου Ιωαννιτών με τον Γιώργο Βέρμπη

Τουρισμός και Πολιτισμός στο επίκεντρ...