Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Philoxenia» ο προορισμός «Ιωάννινα»

Τελευταία Νέα | 25 - 11 - 2022

Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Philoxenia» ο προορισμός «Ιωάννινα»

Μία ακόμη ευκαιρία για την παρουσίαση του τουριστικού προϊόντος της πόλης των Ιωαννίνων αποτέλεσε η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού «Philoxenia», που πραγματοποιήθηκε, όπως κάθε χρόνο, στη Θεσσαλονίκη.

Η αντιπροσωπεία του δήμου Ιωαννιτών φιλοξενήθηκε στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου και, κατά τις επαφές της με παράγοντες που δραστηριοποιούνται στην εγχώρια και τη διεθνή τουριστική αγορά, ανέδειξαν, τόσο τα αξιοθέατα, τη γαστρονομία και την πλούσια ιστορική φυσιογνωμία της περιοχής, όσο και τις προσφερόμενες εναλλακτικές εμπειρίες, που την καθιστούν ιδανικό τόπο διακοπών καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Επικεφαλής της αποστολής του δήμου ήταν ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Γιώργος Λώλης, ο οποίος παραχώρησε συνεντεύξεις σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, ενώ συμμετείχαν επίσης, η προϊσταμένη του Τμήματος Τουρισμού Ελένη Μπασογιάννη και ο Αιμίλιος Νέος.

Στο τριήμερο της έκθεσης, το περίπτερο επισκέφθηκαν, μεταξύ άλλων, η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη και η πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού Άντζελα Γκερέκου.

Διαβάστε επίσης

Συνάντηση του δημάρχου Ιωαννίνων με το δήμαρχο Φρανκφούρτης

Συνάντηση του δημάρχου Ιωαννίνων με τ...

Πολύπλευρη συνεργασία δήμου Ιωαννιτών και Παγκόσμιου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού

Πολύπλευρη συνεργασία δήμου Ιωαννιτών...

Το Σπήλαιο Περάματος περνά στη νέα ψηφιακή εποχή

Το Σπήλαιο Περάματος περνά στη νέα ψη...

Δήμος Ιωαννιτών: Η αεροπορική σύνδεση Ιωαννίνων – Ηρακλείου κάνει το επόμενο βήμα μετά από μια συστηματική και πολυεπίπεδη κοινή προσπάθεια

Δήμος Ιωαννιτών: Η αεροπορική σύνδεση...