Δυναμική καμπάνια ψηφιακής προώθησης του τουριστικού προορισμού «Ιωάννινα»

Τελευταία Νέα | 07 - 05 - 2021

Δυναμική καμπάνια ψηφιακής προώθησης του τουριστικού προορισμού «Ιωάννινα»

Η διαφημιστική καμπάνια, διάρκειας τεσσάρων μηνών, διεξάγεται μέσω της Goοgle και δημοφιλών μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με σκοπό την αύξηση της αναγνωρισιμότητας και την προσέλκυση όσο το δυνατόν περισσότερων τουριστών στην πόλη μας.

Απευθύνεται στο ελληνικό κοινό, κυρίως μεγάλων αστικών κέντρων της χώρας και σε περιοχές ειδικού ενδιαφέροντος, ενώ προσαρμόζεται ανάλογα με τις εξελίξεις και το σταδιακό άνοιγμα της τουριστικής-ταξιδιωτικής δραστηριότητας στην Ελλάδα και διεθνώς. Ως σημείο αναφοράς της, έχει οριστεί η ιστοσελίδα  www.travelioannina.com, μέσω της οποίας, χρήστες του διαδικτύου και δυνητικοί επισκέπτες της θα μπορούν να λαμβάνουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την ομορφιά, την ιστορία και τον πολιτιστικό πλούτο της πόλης των Ιωαννίνων.

Η ψηφιακή προβολή υλοποιείται με όλα τα βασικά μέσα ενός σύγχρονου επικοινωνιακού σχεδιασμού και είναι ευρύτερα ορατή σε ιστοσελίδες ενημερωτικού χαρακτήρα ευρείας απήχησης και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook, Instagram).

Διαβάστε επίσης

Επιτυχημένη η συμμετοχή του δήμου Ιωαννιτών στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Τravel Expo» στην Κύπρο

Επιτυχημένη η συμμετοχή του δήμου Ιωα...

Πιο στενή συνεργασία Ιωαννίνων-Λεμεσού στον Τουρισμό και για αεροπορική σύνδεση με Λάρνακα

Πιο στενή συνεργασία Ιωαννίνων-Λεμεσο...

Συνάντηση του δημάρχου Ιωαννιτών με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και την Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων

Συνάντηση του δημάρχου Ιωαννιτών με τ...

Τουρισμός και Πολιτισμός στο επίκεντρο της συνάντησης του δημάρχου Ιωαννιτών με τον Γιώργο Βέρμπη

Τουρισμός και Πολιτισμός στο επίκεντρ...