«Τα τραγούδια της γης μας» στο Μουσείο Αργυροτεχνίας
Εκδηλώσεις | 23 - 06 - 2025

Τη μουσική εκδήλωση «Τα τραγούδια της γης μας» θα παρουσιάσουν την Τετάρτη 25 Ιουνίου, στις 21:30, στο Μουσείο Αργυροτεχνίας, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς και το Ωδείο Νέες Τέχνες-Ars Nova, με αφορμή την Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής (21 Ιουνίου).
Κάθε τόπος έχει τη δική του φωνή και κάθε φωνή κρύβει μια ξεχωριστή ιστορία. Σε αυτή τη μοναδική μουσική εκδήλωση, οι μαθητές, συνοδευόμενοι από τους μουσικούς του ωδείου και υπό την καθοδήγηση του δασκάλου τους Δημήτρη Υφαντή, θα παρουσιάσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα με μελωδίες από κάθε γωνία της Ελλάδας.
Ηπειρώτικα μοιρολόγια, νησιώτικα τραγούδια, θρακιώτικες δοξαριές και στεριανά τραγούδια αγάπης συνθέτουν μια βραδιά αφιερωμένη στην παραδοσιακή μουσική της χώρας, που περνά από γενιά σε γενιά.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 26510 64065 (καθημερινά εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).
Μουσείο Αργυροτεχνίας
Ακρόπολη Ιτς Καλέ, Κάστρο Ιωαννίνων
Τ: 2651064065 | www.piop.gr