Αξέχαστη Διαμονή

Είναι δυνατόν ο ίδιος τόπος να αποτελεί προορισμό απόλυτης γαλήνης και προορισμό ξέφρενης διασκέδασης μαζί; Είναι, αν έρθεις στα Ιωάννινα, ένα μέρος που συνδυάζει τα πάντα. Εσύ βάζεις μόνο τη διάθεση! Κάθε επίσκεψη αποτελεί μία απολαυστική εμπειρία ζωής, που θα έχεις να διηγείσαι για χρόνια. Ένας μοναδικός συνδυασμός φυσικής ομορφιάς, ιστορίας, παράδοσης και αρχοντιάς, ένας συνδυασμός θεαμάτων, ήχων, γεύσεων και οσμών που προκαλεί και τις πέντε σου αισθήσεις. Το μάτι σου χορταίνει εικόνες, ταξιδεύει, ξεκουράζεται με ένα δημιουργικό τρόπο. Η πόλη, η λίμνη, το νησί, τα βουνά, όλα αποτελούν μέρος ενός μοναδικού τοπίου, όλα συνθέτουν μία οπτική πανδαισία.

Διαβάστε Περισσότερα

Κυριαρχεί το μπλε κάθε απόχρωσης, χωρίς να σημαίνει ότι τα υπόλοιπα χρώματα υστερούν σημαντικά. Ειδικά η θέα της λίμνης Παμβώτιδας είναι συγκλονιστική. Το γαλάζιο της γίνεται ένα με το μπλε του ουρανού. Δεν είναι ευδιάκριτο πού τελειώνει η λίμνη και πού αρχίζει ο ουρανός. Πρόσθεσε σε αυτό και τον αντικατοπτρισμό των γύρω βουνών στη λίμνη και έχεις μία παραμυθένια εικόνα βγαλμένη περισσότερο από τη φαντασία, παρά από την πραγματικότητα. Πανδαισία χρωμάτων με απίθανες και απρόσμενες εναλλαγές και στα βουνά των Ιωαννίνων: Η παλέτα των χρωμάτων είναι κυριολεκτικά ατελείωτη, διαφορετική κάθε εποχή του χρόνου. Τα «σκληρότερα» χρώματα του φθινοπώρου και του χειμώνα, δίνουν τη θέση τους στην ανοιξιάτικη έκρηξη χρωμάτων και στην καλοκαιρινή αρμονία.

Μία πόλη τόσο ζωντανή, νεανική, μία πόλη που ποτέ δεν κοιμάται. Περπατώντας στα παραδοσιακά καλντερίμια της πόλης των Ιωαννίνων, είναι σαν να ακούς την καρδιά της να χτυπά, τροφοδοτούμενη από τους ντόπιους κατοίκους της, αλλά και από τους πάνω από 21.000 φοιτητές του πανεπιστημίου της. Για τους λάτρεις της ηρεμίας: τι πιο ειδυλλιακό και ήσυχο από ένα ηλιοβασίλεμα μπροστά στη λίμνη των Ιωαννίνων; Η ψυχή γαληνεύει, άνθρωπος και φύση γίνονται ένα όπως κι οι γραμμές του ορίζοντα. Το γαλάζιο του ουρανού γίνεται ένα με το μπλε της λίμνης, την ώρα που ο ήλιος εξαφανίζεται πίσω από τα θεόρατα, αιώνια βουνά. Η φύση μοιάζει και αυτή να ηρεμεί μαζί μας. Ευχήθηκες να γινόταν να σταματήσει τώρα ο χρόνος;

Λίγη ώρα αργότερα, το σκηνικό αλλάζει, πάντα ανάλογα με τις επιλογές του καθενός. Της καθεμιάς. Η νύχτα στα Ιωάννινα υπόσχεται ξέφρενη διασκέδαση και υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για την υλοποίηση αυτής της υπόσχεσης. Η πόλη φιλοξενεί μία από τις μεγαλύτερες πανεπιστημιακές κοινότητες της χώρας. Για αυτό, ποτέ δεν κοιμάται. Για αυτό, προσφέρει αμέτρητες επιλογές διασκέδασης. Ποτά σε διατηρητέα κτίρια μέσα στις στοές στην παλιά πόλη και ευφάνταστα κοκτέιλ σε δημοφιλή κλαμπ στην ακτή της λίμνης μέχρι το ξημέρωμα.

Hotel Anna

Hotel Anna

Olympic City Center Hotel

Olympic City Center Hotel

Saz City Life Hotel

Saz City Life Hotel

Krikonis Hotel

Krikonis Hotel

Its Kale Boutique Hotel

Its Kale Boutique Hotel

Alexios Hotel & Inn Town Center Hotel

Alexios Hotel & Inn Town Center Hotel

Arktos Mountain Hotel

Arktos Mountain Hotel

Filokalia Luxury Family Hotel

Filokalia Luxury Family Hotel

Haones Luxury Suites

Haones Luxury Suites

Palladion City Center Hotel

Palladion City Center Hotel

Akrolimnion Cozy Hotel

Akrolimnion Cozy Hotel

Dioni City Hotel

Dioni City Hotel