Κύκλος εργαστηρίων σχεδιασμού κοσμημάτων στο Μουσείο Αργυροτεχνίας

Events | 13 - 05 - 2025

Κύκλος εργαστηρίων σχεδιασμού κοσμημάτων στο Μουσείο Αργυροτεχνίας

Στο πλαίσιο του Μήνα Αργυροτεχνίας 2025, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς οργανώνει, από την Τετάρτη 14 Μαΐου, κύκλο εργαστηρίων σχεδιασμού κοσμημάτων, για ενήλικες, στο Μουσείο Αργυροτεχνίας.

Ο σχεδιαστής Δήμος Παπαδόπουλος θα παρουσιάσει βασικές αρχές σχεδιασμού κοσμήματος, προσφέροντας στους συμμετέχοντες και τις συμμετέχουσες την ευκαιρία να μάθουν πώς να αποτυπώνουν στο χαρτί με ρεαλισμό βασικά είδη όπως δαχτυλίδι, μενταγιόν, σκουλαρίκι και βραχιόλι.

Ο κύκλος, διάρκειας 16 ωρών, θα πραγματοποιηθεί τις εξής ημερομηνίες: 14/5, 21/5, 28/5 και 4/6 (ώρες 17:00-21:00).

Τα εργαστήρια απευθύνονται σε φοιτητές της Σχολής Καλών Τεχνών, καθώς και σε όλους όσοι επιθυμούν να μυηθούν στο σχέδιο κοσμημάτων, με απαραίτητη προϋπόθεση να γνωρίζουν σχέδιο.

Υπενθυμίζεται ότι τις Κυριακές του Μαΐου, η είσοδος στο Μουσείο Αργυροτεχνίας είναι ελεύθερη για το κοινό.

Η συμμετοχή στον κύκλο είναι δωρεάν. Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 26510 64065 (καθημερινά εκτός Τρίτης, 10:00- 18:00).

Μουσείο Αργυροτεχνίας

Ακρόπολη Ιτς Καλέ, Κάστρο Ιωαννίνων

Τ: 2651064065 | www.piop.gr

Read also

Σεμινάριο κλασικής κιθάρας στο Δημοτικό Ωδείο

Σεμινάριο κλασικής κιθάρας στο Δημοτι...

Δωρεάν είσοδος στο Δημοτικό Εθνογραφικό Μουσείο Ιωαννίνων

Δωρεάν είσοδος στο Δημοτικό Εθνογραφι...

Σεμινάριο κλασικής κιθάρας στο Δημοτικό Ωδείο

Σεμινάριο κλασικής κιθάρας στο Δημοτι...

Μήνας Γιαννιώτικης Αργυροτεχνίας

Μήνας Γιαννιώτικης Αργυροτεχνίας