«Οι Δούλες» του Ζαν Ζενέ στο Καμπέρειο Θέατρο

Εκδηλώσεις | 28 - 03 - 2024

«Οι Δούλες» του Ζαν Ζενέ στο Καμπέρειο Θέατρο

Πρόκειται για ένα έργο του 20ου αιώνα, στο οποίο παρακολουθούμε ένα απόγευμα από τη ζωή της Κλαιρ και της Σολάνζ, των υπηρετριών της Κυρίας. Κάθε φορά που εκείνη λείπει, οι δυο τους, μέσα στα στενά όρια του σπιτιού της Κυρίας, παίζουν ένα παιχνίδι προσπαθώντας να απελευθερωθούν από τη ζωή που τους πνίγει. Το έργο του Ζενέ, μία σύγχρονη τραγωδία που γράφτηκε τη δεκαετία του ’60, είναι βασισμένο στην πραγματική ιστορία των αδελφών Παπέν, που συγκλόνισε τη Γαλλία τη δεκαετία του ’30. Όλες οι παραστάσεις θα είναι προσβάσιμες σε άτομα με κινητικές δυσκολίες. Οι παραστάσεις της Κυριακής θα περιλαμβάνουν απτική περιήγηση και ακουστική περιγραφή για άτομα με οπτική βλάβη και υπέρτιτλους για κωφά και βαρήκοα άτομα.

Παραγωγή:

Δη.Πε.Θε. Ιωαννίνων

Συντελεστές:

Μετάφραση: Έλσα Ανδριανού Σκηνοθεσία: Γιάννης Κοντός Σκηνογραφία-Ενδυματολογία: Ιωάννα Λισγάρα Πρωτότυπη μουσική: Βασίλης Λαγδάς Φωτισμοί: Ορέστης Τάτσης Βοηθός σκηνοθέτη & ηχητική περιγραφή για άτομα με οπτική βλάβη: Μαρία Κεβρεκίδου Βοηθός σκηνογράφου (στο πλαίσιο πρακτικής άσκησης): Λάουρα Τσιάτη Φωτογραφίες: Κατερίνα Κούρου Ηχολήπτης: Δημήτρης Καραγεώργος Ηλεκτρολόγος: Βασίλης Μπαλάσκας Υπεύθυνος Σκηνής: Λευτέρης Καραμανωλάκης

ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ: Αφροδίτη Αθανασιάδου, Κίκα Ζαχαριάδου, Γιάννης Κοντός

Χώρος: Καμπέρειο Πνευματικό Ίδρυμα (Παπαδοπούλου 11, Ιωάννινα) Ημέρες & ώρες παραστάσεων: Από τις 28 Μαρτίου έως και τις 28 Απριλίου, κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο στις 21:00 και κάθε Κυριακή στις 20:00.

Διάρκεια παράστασης: 100 λεπτά

 

Διαβάστε επίσης

Συναυλίες στην Αγία Μαρίνα την Τετάρτη 24 Απριλίου

Συναυλίες στην Αγία Μαρίνα την Τετάρτ...

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗΣ  ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤ...

Απόκριες στα Γιάννενα

Απόκριες στα Γιάννενα

«Μελωδίες με άρωμα Γυναίκας» το Σάββατο 9 Μαρτίου

«Μελωδίες με άρωμα Γυναίκας» το Σάββα...